Na een opleiding Commerciële Economie aan de International School of Economics Rotterdam en de universiteit van Barcelona, is Erwin zijn loopbaan begonnen bij MeesPierson. Om vervolgens Westerse Economie les te geven aan de Yang-En universiteit in Fujian, China.

Bij terugkomst in Nederland heeft Erwin in diverse marketing rollen gewerkt bij Elsevier bedrijfsinformatie, LexisNexis en Elsevier Science. Daarnaast heeft hij in de avonduren een opleiding Politiek & Communicatie aan de Vrije Universiteit gevolgd.

Vervolgens is Erwin in 2005 gestart met 22 Times. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor het vak. Bij DeMeter voor delen van best practice met vakgenoten. Bij de DDMA heeft hij bijgedragen aan de huidige anti-spam wetgeving en heeft hij de jaarlijke email marketing benchmark geïnitieerd.

Uiteraard is hij zich ook op marketing technisch vlak blijven ontwikkelen, bij de Google, AWS en de New York Code & Design Academy. De laatste jaren is zijn expertise verder uitgebreid richting online techniek, waarbij met name Python, Django en Wagtail de meest gebruikte tools zijn.

erwin_moojen.jpg

Erwin Moojen

OPRICHTER

Het Marketing Station

over_ons.jpg

Een collectief van marketing specialisten, die in hun discipline hun sporen hebben verdiend. Afhankelijk van de wensen, werken we in verschillende samenstelling aan opdrachten voor grote en kleine klanten.

Offline, online, lokaal, internationaal, strategie, creatie, copywriting, telemarketing, seo, social media, email en een heel klein beetje sms. En alles wat daar in de buurt ligt. Kortom, een one-stop-shop voor elk marketingproject. Kom gerust eens kijken. We zitten op spoor twee-en-een-half (geen grap).

Nieuws & Know How


us.jpg
privacy shieldsafe harbourprivacydata verantwoordelijkesccavg

Data in Amerika, wat mag (niet)?

Deze zomer is bepaald dat het Privacy Shield niet langer voldoet. Doordat dit de basis is voor uitwisseling van data tussen de EU en de VS, is er sindsdien veel onduidelijkheid over wat de exacte gevolgen zijn.

subject Lees verder
vlaar-camper-dining.png
viraal

Vlaar gaat viraal

Dat de horeca één van de branches is, die de impact van het corona virus het hardst merkt, moge duidelijk zijn. Vandaar dat er alles aan gelegen is top of mind te blijven bij je klanten en liefst ze ook even te bedienen!

subject Lees verder
amin-hasani-Bj1BywJp0JM-unsplash.jpg
re-activatielife cycleloyalty

Nieuw leven in oude relaties door reactivatie

Reactivatie. Wordt nog relatief weinig gedaan, te weinig in elk geval. Want het kan een enorm krachtige manier zijn om een nieuw begin te maken bij je oud klanten of inactieve klanten.

subject Lees verder