Onze aanpak

  We zijn het verlengstuk van jouw marketing- of communicatieafdeling. Dure account managers en lange doorlooptijden zijn bij ons niet aan de orde. Of het nu gaat om actie-mailingen, nieuwsbrieven of event-triggered email campagnes; we doen het dagelijks.

  Strategie

  Contactstrategie

  Software selectie

  Data strategie

  Creatie

  Template design & coderen

  Campagne ontwerp

  Campagne management

  Optimalisatie

  Conversie optimalisatie

  Integratie tools & webshops

  Lead generatie

  Support

  Wij bieden zo snel mogelijk adequate support indien nodig.

  Kies zelf welk type service u wenst.
  Flexibel in onze ondersteuning, kunt u zelf bepalen hoeveel inzet u van ons verlangt. Hierdoor betaalt u nooit te veel en staan wij toch klaar als u ons nodig heeft.

  Zelf Service

  Je email templates worden ontworpen en de software klaargezet. Het vullen met de juiste content en het uitsturen van de mailing doen jij en je collega’s vervolgens zelf. Ondersteuning bij verdere optimalisatie van de response en conversie bieden we dan op aanvraag.

  Full Service

  Je campagnes worden volledig door ons verzorgd en beheerd. Van het ontwerp en de inhoud, tot het instellen van automatische campagnes en het meten van het resultaat. Eventuele koppelingen regelen we ook en natuurlijk gaan we de campagnes optimaliseren.

  Benieuwd wat wij voor jullie e-mailmarketing kunnen betekenen?
  Boek vrijblijvend een brainstorm om de opties te verkennen.

  Onze garanties

  Snelheid

  Full service verzending binnen 22 uur

  Resultaat

  Minimaal 22% meer conversie

  Expertise

  Prijswinnende marketing know-how

  Toewijding

  Korte lijnen en altijd 100% aandacht

  Strategie

  Doelstellingen vertalen naar een email contactstrategie begint met keuzes maken. Over de tactiek, het email format, het software pakket en integraties met CRM of webshop. Zodat alle prioriteiten, targets en tools vooraf helder zijn.

  Elke doelgroep vraagt om een specifieke benadering. Welke verzendfrequentie voelt natuurlijk voor jouw doelgroep? Moeten we misschien event-triggered emails inzetten? En versterk je de impact wellicht door de mailings te integreren met je CRM-systeem? Allemaal keuzes die we vooraf samen met jou maken. Vervolgens bepalen we het email format: van onderwerpen, tone of voice tot look & feel. En dan rest nog de vraag: welk email marketing software pakket wil je gebruiken, en… welke is het meest geschikt? Wij adviseren hierin onafhankelijk.

  Creatie

  Of het nu je maandelijkse nieuwsbrieven zijn of meer geavanceerde event-triggered emails; we richten elke email campagne van A tot Z in. Van template design, copywriting, bestanden gereedmaken, verzending tot aan online profiling & tracking.

  Executie is key als je optimaal resultaat wilt boeken. Daarom draait alles in deze fase om een perfecte creatie en implementatie van een campagne. Is er een goede balans tussen copy en visuals? Staan er krachtige eyecatchers in de mailing die aanzetten tot actie? Ook het inbouwen van dynamische content voor extra relevantie en het automatiseren van mailings met event-triggers of lead scoring wordt in deze fase door ons opgepakt. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw mailing in elk emailprogramma en op alle devices aantrekkelijk oogt.