Case: Ace & Tate

laptop_ace_tate.png
gps_fixed

Doelstellingen

Zorgdragen dat klanten een try-on succesvol afsluiten en continue het gevoel hebben geholpen te worden door Ace & Tate

devices

Aanpak

Door steeds in het proces duidelijk en relevant te communiceren, zijn de opties voor de klant helemaal duidelijk. Marketing Automation van A tot Z, met slimme optimalisatie van de customer journey.

insert_emoticon

Resultaat

Door de uitgebreide meten van alle tests inclusief de customer journey en de conversie, werd snel duidelijk wat goed werkt en wat minder. Bottom line: een flinke toename van conversie...​


explore

Doelstellingen

Makkelijker en relevanter communiceren met alle doelgroepen van Exact en snellere time to market(ing).

view_carousel

Oplossing

Geautomatiseerde nieuwsbrief, met content uit de WordPress website. Dus niet langer handmatig vullen van nieuwsbrief. Plus de 5 varianten maken de nieuwsbrief relevanter voor elke doelgroep.

touch_app

Resultaat

Elke nieuwsbrief is met deze nieuwe template slechts een druk op de knop. Hierdoor is er veel meer tijd over voor conversie optimalisatie!

      Case: Exact

laptop_exact.png

      Case: Ziggo

laptop_ziggo.png
thumbs_up_down

Doelstellingen

De B2B markt heeft voor Ziggo nog veel groeipotentie. Echter, de merkbeleving is nog relatief sterk B2C én conversie blijft achter, door lock-in van klanten bij huidige leveranciers.

extension

Oplossing

Met oa Office365 beschikt Ziggo over interessante incentives, die de beslissing ook lostrekt van een puur technische beslissing (snelheid) en Ziggo positioneert als totaal ontzorger.

verified_user

Resultaat

De lead generatie campagne is een waardevolle toevoeging gebleken op de reguliere media mix van Ziggo.

Cases

Bouwen van momentum

Leadgeneratie in het vastgoed is een vak apart. Behalve het naleven van de zeer strenge communicatieregels, is ook het bouwen van momentum enorm belangrijk bij het lanceren van een nieuw fonds. Goede, vlekkeloze marketing automation speelt daarbij dan ook een belangrijke rol.

Relevante content

Als leverancier van hoogwaardige ICT diensten, is het naast strakke communicatie, ook zaak om IT professionals te prikkelen met relevante content. Een uitdaging in een markt die continu wordt overstelpt met content.

DirectVeilig

Als B2B aanbieder van beveiligingssystemen, is het zaak om sales continu te voorzien van waardevolle leads. Want bij relatief homogene producten, is timing en relevantie leading om de sale te winnen. Vandaar dat Direct Veilig heeft gekozen voor 22 Times.

Dynamische personalisatie

Optimalisatie van de personalisatie van campagnes. Op basis van real-time statistieken over welk artikel het best scoort, wordt de email op maat gemaakt. Met een maximale click-through als resultaat.

Marketing Automation

Om het brede publiek op tijd te informeren, heeft Eindhoven Sport ervoor gekozen om geheel geautomatiseerd de nieuwsbrief te verzenden. Zelfs zonder 1 druk op de knop.

Think global, act local personalisatie

Onbekend buiten de branche, maar in haar niche dé toonaangevende, mondiale partij. Met haar think global, act local aanpak, is er echter wel veel aan gelegen de marketing automatisering op maat te maken voor klanten en prospects in alle landen en talen.

Marketing Automation

Als extra dienstverlening aan haar klanten, heeft Pluripharm deze ontzorgd dmv marketing automation gericht op de eindklant. Volledig persoonlijk en geautomatiseerd worden consumenten geïnformeerd over de medicatie en daarmee de apotheken ondersteund bij hun informerende taak.

Leadgeneratie

Direct een slimme opvolging op nieuwe leads, door een maatwerk koppeling. Dit helpt bij relevantie, maar ook bij het verrijken van data over abonnees. Niet onbelangrijk voor een uitgever.

Complete contactstrategie

Met haar duale rol als opleider én leverancier van hoog opgeleid talent, is het zaak beide doelgroepen aan het merk Schroevers te binden. Dankzij de complete contactstrategie, is dit in gang gezet, met communicatie en evenementen op maat voor studenten én werkgevers!

Echte personalisatie

Als lokaal reisbureau zijn je medewerkers je visitekaartje. TravelXL wil dan ook dat alles supergepersonaliseerd is, zodat email echt het verlengstuk is van het bestaande contact op het reisbureau zelf.

Event driven marketing

Voor hét jaarlijkse HR kennisevenement wil Visma ondersteuning voor voldoende aanmeldingen bij zowel bestaande klanten en prospects, als ook nieuwe leads. Dit is, mede door slimme marketing automation, elk jaar weer een succesvol evenement. Met volle zalen.

Nieuw sales & loyalty

Bij het genereren van klanten is, ondanks dat Ziggo in essentie een generiek product heeft, het nog steeds belangrijk om branche specifieke voordelen te communiceren.