Unieke eigenschappen Optiversed

poll

Dashboard

Voor Copernica (Spotler en Tripolis volgen) bieden we een Google Data Studio dashboard integratie. Eindelijk goed overzicht over alle kanalen.

storage

Data Management

Standaard integraties maken Optiversed een makkelijk Data Management Platform. Uiteraard veilig gehost in Nederland. Dedicated indien gewenst.

optiversed.png
share

Social Media

Door email en social te koppelen, ontstaan er extra optie voor slimme marketing automation. Denk aan optimalisatie van targetting en interactie.

lock_open

Makkelijke add-on

Optiversed functioneert als add-on, zodat je gebruik kan blijven maken van je huidige tool met de bestaande campagnes en integraties. Geen switching costs of lock-in.

Optiversed in cijfers

flight_takeoff

2020

Opgericht

work_outline

55

Aantal klanten

mood

76

Aantal gebruikers

email

6 M

Db records

Optiversed Founder

build

Gebouwd in 2020

Als reseller van software, hebben we vaak ervaren hoe frustrerend het is om niet alles makkelijk te kunnen koppelen. Social en email werkten nooit helemaal lekker samen.

Vandaar dat we deze tool hebben gebouwd. In eerste instantie voor onze bestaande klanten, maar uiteraard ook voor toekomstige klanten!

local_offer

Tarieven

We begrijpen als geen ander, dat de kosten voor de baat uit gaan. Vandaar dat we de kosten zo hebben gemaakt dat het een allemansvriend is. Dus, voor de kosten hoef je het niet te laten!

Meer weten hoe we jullie kunnen helpen?